Såld

Mycket välrenoverat radhus med trädgård och garage! Onsjö

  • Boendeform
    Bostadsrätt
  • Rum
    6 rum
  • Boarea
    138 m²

På en av Onsjös fridfulla återvändsgator finns snart tillfälle att förvärva den här smakfulla radhuslägenheten. Här bor ni på 138 kvm fördelat på sex rum och kök, två badrum, tvättstuga och två uteplatser med egen trädgård.
Bostaden är genomgående renoverad de senaste åren, såsom snyggt kök från Marbodal med skåpsluckor i massiv ek och höjt tak, genomgående parkettgolv på nedre plan, nytt badrum på nedre plan, ombyggd till sex rum, nya innerdörrar till alla rum, altandäck på fram- och baksida, samt installerad frånluftsventilation. Denna bostad är väl värd att vänta på!
Bo i en välrenommerad förening på en bilfri och lugn gata. I garaget finns elbilsladdare och på gården i mitten av husen leker barnen och klättrar på det spännande berget. Här är det krypavstånd till förskola, Onsjö skola F-6 och på baksidan kan ni gå ut på promenadvägen som tar er på de vackra vandringsstråken längs kanalen mot Brinkebergskulle sluss. Närhet finns också till kiosk, Onsjö golfbana, Quality hotell med restaurang, frisör och gym, samt den omvälvande naturen i ett av Vänersborgs mest eftertraktade område.
Missa inte att kolla in vår VR-film med planlösning i 3D och mätfunktion!

Välkommen att göra en intresseanmälan!

Slutpris 2 160 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 25 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Onsjö
Adress Husargatan 74
46240 Vänersborg
Slutpris 2 160 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-05
Boarea (BOA) 138 m²
Antal rum 6 (varav 5 sovrum)

Karta