Såld

Hästskovägen 52

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1972
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  164 m²
 • Biarea
  8 m²
 • Tomtareal/mark
  342 m²

Välkommen till Hästskovägen 52 och detta mycket fräscha och trivsamma hus som är beläget i ett bilfritt område, perfekt för barnfamiljen. Härlig baksida med en rymlig altan i bra solläge där man kan njuta av solen under stora delar av dagen. Huset inrymmer bland annat tre sovrum, två badrum, sociala ytor både på entréplan och övre plan. Garage i länga ingår i samfällighetsavgiften.

Här bor du i ett bilfritt område, perfekt för barnfamiljen med lekplats precis utanför dörren. Gångavstånd till den omtyckta Mariedalskolan, promenadstråk i Önafors och busskommunikation. Bekvämt cykelavstånd in till centrum.

Upplev huset genom vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 33 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Mariedal
Adress Hästskovägen 52
46254 Vänersborg
Pris 1 900 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-04
Boarea (BOA) 164 m²
Biarea (BIA) 8 m²
Tomtareal/mark 342 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta