Kommande försäljning

Unik och välplanerad 3:a med sjöutsikt med två inglasade balkonger- centralt

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1963
 • Våning
  3 av 3
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  85 m²
 • Avgift
  5 426 kr/mån

Denna fantastiska lägenhet är en dröm som går i uppfyllelse för den som söker en vacker bostad med fantastisk sjöutsikt. Med sina 85 kvadratmeter har denna lägenhet allt man kan önska sig, med tre ljusa och luftiga rum och lägenheten har löpandes renoverats från 2010 tills idag. Ett modernt kök, helkaklat badrum med nytt porslin, nya golv i lägenheten.

Lägenheten är perfekt belägen nära centrum, skolor och natur, vilket ger en idealisk balans mellan stadsliv och avkoppling. Och med kommunikationer i närheten, är det enkelt att ta sig vart som helst i staden.

Men det är sjöutsikten som verkligen sätter denna lägenhet i en klass för sig. Med två stora inglasade balkonger kan du njuta av de mest fantastiska solnedgångarna över Vänern och Karls Grav. Det finns inget bättre sätt att slappna av och koppla av efter en lång dag.

Lägenhetens vardagsrum är en underbar plats att umgås med familj och vänner, med gott om plats att röra sig på. Båda sovrummen är rejält tilltagna varv en har tillgång till en av de inglasade balkongerna, vilket gör dem till perfekta platser att njuta av en god bok eller en kopp kaffe.

Kort sagt, denna lägenhet är en riktig pärla med allt du kan tänka dig och mer därtill. Boka en visning idag och upplev själv allt det här underbara hemmet har att erbjuda!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson

Extra kontaktperson Lotta Nilsson

Mäklarassistent
Lotta Nilsson

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Välkommen till denna unika lägenhet som erbjuder en fantastisk sjöutsikt från inte bara en, utan två inglasade balkonger. Genom att kliva in i lägenheten möts du av genomgående laminatgolv som sträcker sig genom alla rum. Väggarna är smakfullt tapetserade och skapar en varm och inbjudande atmosfär i varje rum.

Rakt fram från entrén kommer man i är det rymliga vardagsrummet. Här kan du njuta av naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren och ger en panoramautsikt över sjön. Vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och umgänge med vänner och familj.

Från vardagsrummet tar du dig vidare till det moderna och stilfulla ekköket. Köket har renoverats och erbjuder en vacker blandning av traditionell och modern design. Köket har generöst med förvaringsutrymme för alla dina köksbehov. Det kaklade köket ger en fräsch och ren känsla.

Lägenheten har också ett vackert badrum med kaklade väggar och golv. Här kan du koppla av och njuta av en lugn stund. Badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive en rymlig dusch eller badkar, beroende på dina preferenser.

Sovrummen i denna lägenhet är bekväma och rymliga och inbjudande. De har alla tapetserade väggar och stora fönster som släpper in naturligt ljus. Sovrummen ger också en vacker utsikt över sjön varav ett med utgång till egen inglasad balkong i västerläge, vilket skapar en avkopplande atmosfär för en god natts sömn.

Slutligen kommer vi till de två inglasade balkongerna, som är en av de verkliga höjdpunkterna i denna lägenhet. Du kan njuta av frisk luft och en imponerande sjöutsikt från båda balkongerna. Detta ger dig möjlighet att koppla av utomhus och njuta av den vackra omgivningen.

Sammanfattningsvis erbjuder denna unika lägenhet med sina två balkonger och sjöutsikt en fantastisk boendemiljö. Genomgående laminatgolv och tapetserade väggar ger en varm och inbjudande atmosfär, medan det renoverade ekköket och det kaklade badrummet ger en modern touch. Detta är verkligen en plats där du kan njuta av både inomhus- och utomhuslivet samtidigt som du omges av en fantastisk sjöutsikt.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Ringgatan - Centralt
Adress Ringgatan 14B lgh 1203
46256 Vänersborg
Lägenhetsnr BRF 2130-37001-00-15-03
Lägenhetsnr LM 1203
Våning 3 av 3
Boarea (BOA) 85 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Förråd

Det finns källarförråd och matkällare som ingår på källarplan

Andel i föreningen

2,17708

Andel av månadsavgift

2,17708

Överlåtelse­avgift 1 313 kr (betalas av köparen)
Pant­förskrivning Är pantsatt
Pantsättnings­avgift 525 kr
Månadsavgift 5 426 kr/mån
Elen läggs till på hyran varje månad. >Föreningen står för den fasta delen
Avgifts­förändringar

Avgiften höjdes senast 2022

Parkering

Information

Tillgång till ladd stolpar om man har elbil

P-plats 34 kr/mån. Har separat kö

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 3
Hushållsel 200 kr/mån
Summa driftkostnad 200 kr/mån

Byggnad

Byggår 1963
Hiss Nej
Allmän information

Föreningen äger fastigheten Sobeln 3 i Vänersborgs kommun. På fastigheten finns 4 byggnader med 56 lägenheter samt 9 lokaler uppförda. Fastigheternas adress är Ringgatan 14-20 i Vänersborg.

Schablonberäknad el aviseras på hyresavin varje månad. Elavläsning görs 1 gång per år med avstämning mot faktisk förbrukning. Eventuell justering görs därefter.

Hemförsäkring betalas individuellt av bostadsrättsinnehavaren men bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Som bostadsrättsinnehavare i föreningen har man tillgång till källarförråd, matkällare, cykelförråd, gym samt två tvättstugor med torkrum.

Du kan hyra parkering med motorvärmare, separat kö.

Utförda renoveringar är bl.a:
2000 Stamrenovering
1996 Inglasning balkonger
2016 Fasad .

Kommande renoveringar:
2022/2023 Byte av takbeläggning
2025 Upprustning av parkeringsplatser.

För mer information om bostadsrättsföreningen se årsredovisning, stadgar och energideklaration.

TV/internet

Kabel tv bredband och hemtelefoni utöver hyran på 138 kr/mån

Förening

Namn Riksbyggen BRF Vänersborgshus nr 7
Org. Nr 762500-1305
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta