Såld

Välkommen till Vänerparken - Gedigen och välskött lägenhet med panoramautsikt mot Vänern!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2002
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  105 m²

Välkommen till Vänerparken - en populär bostadsrätt med det bästa av två världar. Denna 4 rum och kök-lägenhet erbjuder inte bara generöst utrymme, utan även en fantastisk utsikt mot Vänern från den inglasade balkongen.

Med en total boyta på 105 kvm finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Den öppna planlösningen skapar en ljus och rymlig atmosfär som är perfekt för både avkoppling och underhållning. De väl tilltagna rummen ger möjlighet till flexibilitet och skapar utrymme för personlig anpassning.

En av de mest imponerande egenskaperna hos denna bostadsrätt är den inglasade balkongen, som erbjuder en fantastisk panoramautsikt över Vänersborgs Marina. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller ta emot gäster med en imponerande vy som ger en känsla av lugn och harmoni.

Vänerparken är en eftertraktad bostadsrättsförening som erbjuder bekvämligheter som gemensamma grönområden, lekplatser och parkering. Läget är också en stor fördel med närhet till stadens centrum, tågcentral samt skolor, restauranger och shopping.

Detta är en unik möjlighet att få bo i en välutrustad bostadsrätt med fantastisk utsikt och gott om utrymme. Missa inte chansen att bli en del av Vänerparkens gemenskap och skapa ditt drömhem i denna eftertraktade lägenhet. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 33 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Vänerparken
Adress Vänerparken 6
46235 Vänersborg
Pris 3 500 000 kr
Boarea (BOA) 105 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta