Såld

Mycket bra 3:a med härlig balkong i förening med god ekonomi!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1964
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76,5 m²

Välkommen till Roddaregatan 5C och denna mycket fina 3:a med härlig balkong. Lägenheten inrymmer ett luftigt vardagsrum med trevlig planlösning och välvårdade ytskikt. Två sovrum med generösa storlekar samt helkaklat badrum. Från det ena sovrummet når du den praktiska klädkammaren. Det som utmärker denna lägenhet är den fantastiska balkongen med fin utsikt mot Vänern och här kan du njuta av solen under hela kvällen!

Här bor du i ett naturskönt område med närhet ner till Vänern och dess fina promenadstråk in till centrum och Skräckleparken. Resecentrum ligger också på bekvämt avstånd. Brf Illern är en omtyckt förening med god ekonomi och skötsel. Som bostadsrättsinnehavare har du möjlighet till både parkering och garage, separat kö.

Välkommen att boka in dig på visningen!

Slutpris 1 080 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Fredriksberg
Adress Roddaregatan 5C
46235 Vänersborg
Slutpris 1 080 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-31
Boarea (BOA) 76,5 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta