Såld

Mycket fin trea en trappa upp i Nordstan med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1958
 • Rum
  3,5 rum
 • Boarea
  79,5 m²

Välkommen till Edsgatan 51 och en mycket välplanerad, ljus och charmig lägenhet! Här finner ni bl.a. fin parkett i vardagsrummet, fönster i hela tre väderstreck, ett väldisponerat kök med plats för köksbord och dessutom en stor inglasad balkong, perfekt för sena sommarkvällar! Lägenheten är rymlig om 79,5 kvm och har direkt närhet till Skräckleparken och Vänern som nås bara någon minuts promenad bort.
Att bo i Nordstan ger fördelar som närhet till både centrums affärer och livsmedelsbutiker, kommunikation och inte minst Skräckleparken med sina badplatser och trevliga promenadstråk! Låg månadsavgift inkluderad internet. En perfekt lägenhet för den som vill bo med gångavstånd till det mesta! Välkomna på visning! Separat kö till garage och parkering.

Slutpris 1 210 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Nordstan
Adress Edsgatan 51
46230 Vänersborg
Slutpris 1 210 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-31
Boarea (BOA) 79,5 m²
Antal rum 3,5 (varav 2 sovrum)

Karta