Såld

Lättskött och billigt boende med tvåbilsgarage och inglasat uterum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1968
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  70 m²
 • Biarea
  40 m²
 • Tomtareal/mark
  478 m²

Varmt välkommen till Villagatan 18 och fridfulla Brålanda. Här finns ett välskött radhus med härligt inglasat uterum, gillestuga i källaren och stor lättskött trädgård. Nytt tak från 2022 och nymålat från 2022.
Här finns vattenburen värme och två stycken luftvärmepumpar på entréplan och källarplan. Det finns ett rymligt tvåbilsgarage.
Källarvåningen har gott om fina utrymmen. Här finner du en gillestuga, perfekt för att bjuda in till festligheter och umgås med vänner och familj. Den rymliga tvättstugan gör de dagliga sysslorna enklare och mer organiserade, samtidigt som du har gott om utrymme för förvaring. Dessutom erbjuder källaren ett stort sovrum eller kontor, vilket ger dig flexibilitet att använda utrymmet efter dina önskemål. Med en direkt utgång till det stora tvåbilsgaraget blir det smidigt att ta sig till och från ditt hem.

Du kommer även att ha tillgång till en förrådsbyggnad som ger dig gott om plats för att organisera dina trädgårdsredskap och tillbehör.

Detta radhus har ett bra läge med närhet till kommunikationer, skolor och affärer. Du kommer ha allt du behöver inom bekvämt avstånd, vilket gör din vardag både smidig och bekväm.

Detta boende passar både barnfamilj som pensionärer!

Slutpris 850 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Brålanda
Område Centrum
Adress Villagatan 18
46461 Brålanda
Slutpris 850 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-04
Boarea (BOA) 70 m²
Biarea (BIA) 40 m²
Tomtareal/mark 478 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta