Såld

Välskött och renoverad radhusvilla i attraktivt läge - Mariedal

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1973
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  102 m²
 • Biarea
  47 m²
 • Tomtareal/mark
  212 m²

Välkommen till drömhemmet du alltid sökt! Detta fantastiska radhus erbjuder inte bara en, utan två underbara uteplatser för dig att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Med en perfekt kombination av modernitet och stil, är detta hem totalrenoverat för att ge dig den mest exklusiva boendeupplevelsen.

De två uteplatserna är som skapade för att tillgodose dina alla behov. Den ena, belägen vid entrén, lockar dig in i en varm atmosfär, perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en avkopplande stund med en bok på kvällen.

Den andra uteplatsen är som tagen ur en tidningsomslag och ger en helt ny dimension till utomhuslivet. Med ett modernt och trendigt uttryck är detta en plats där du kan bjuda in dina vänner för sommarfester och avslappnade grillkvällar. I anslutning nås den öppen sällskapsytan, gräsmatta där du kan skapa minnen som varar livet ut.

Inuti detta radhus möts du av en unik kombination av retroinspirerad inredning och moderna, stilrena detaljer. Här har varje hörn genomgått en omsorgsfull renovering för att ge dig den hippa känsla som du söker. Träffsäkert utvalda färger och material skapar harmoni och en avslappnad atmosfär som du direkt kommer att känna dig hemma i.

Det är inte bara utseendet som lockar här, utan också funktionaliteten. Ett välutrustat kök med toppmoderna apparater, generösa ytor och smart förvaring gör matlagningen till en ren njutning. tillsammans med de stilrena detaljerna, de avskalade men välkomponerade och vackert designade badrummen, ger en genomgående touch av exklusivitet.

Det här radhuset har allt du kan önska dig, från charm och karaktär till modern bekvämlighet. En kombination som är svår att motstå och som ger dig den livsstil du förtjänar. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem - välkommen till din nya oas av skönhet och komfort!

Slutpris 1 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 20 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Mariedal
Adress Rattgatan 147
46255 Vänersborg
Slutpris 1 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-27
Boarea (BOA) 102 m²
Biarea (BIA) 47 m²
Tomtareal/mark 212 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta