Såld

Härlig rymlig villa med bra läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1974
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  112 m²
 • Biarea
  112 m²
 • Tomtareal/mark
  909 m²

Varmt välkommen till detta rymliga och välvårdade lösvirkeshus på Kanotgatan 2! Här bor du med bra läge på en lugn gata med gångavstånd till skola och förskola. Nuvarande ägare har renoverat större delen av källaren med gillestuga, badrum samt tvättstuga och har även dränerat om huset. På övervåningen finns 3 sovrum och ytterligare ett finns i källaren. Huset värms dessutom effektivt av en bergvärmepump och robotgräsklippare ingår i köpet. Villan är byggd med flera unika lösningar som ger rymd och karaktär.

Källaren erbjuder också mycket gott om förvaringsutrymmen såsom hobbyrum, matkällare och förråd. Lättskött tomt och vidbyggt garage.

För den framtida ägaren väntar nu ett trivsamt och väldisponerat boende i ett attraktivt område. Här bor du med närhet till livsmedelsaffär, skola och och fina promenadstigar.

Kika in huset redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan. Välkommen med din intresseanmälan!

Slutpris 2 525 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Mariedal
Adress Kanotgatan 2
46255 Vänersborg
Slutpris 2 525 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-23
Boarea (BOA) 112 m²
Biarea (BIA) 112 m²
Tomtareal/mark 909 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta