Såld

Centralt extremt billigt boende!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1957
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  25,5 m²

Varmt välkomna till denna välskötta enrummare mitt i sta`n! Här bor ni i ett lättillgängligt läge, endast en trappa upp med mycket låg månadsavgift. Centrums hela utbud finner ni inom ett par minuters gångväg, likaså Skräcklan med en vacker vy över Vänern! Denna lägenhet är ultimat för studenten eller som övernattningslägenhet.

Bostadens ytskikt håller en neutral ton och ger er en god bas att inreda utefter och här finns en fransk balkong.

Planlösningen består av hall, allrum, kokvrå och badrum. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambytet och tvättstuga finns i källaren.

Varmt välkomna till en tilltalande lägenhet för er som vill husera med låg boendekostnad i ett perfekt läge till allt som troligen kan önskas.

Slutpris 340 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Centrum Nordstan - Vänersborg
Adress Kronogatan 56B
46231 Vänersborg
Slutpris 340 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-08
Boarea (BOA) 25,5 m²
Antal rum 1 (varav 1 sovrum)

Karta