Såld

Lantlig enplansvilla på lättskött tomt med stort garage och härligt inglasat uterum.

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1979
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  127 m²
 • Tomtareal/mark
  4 669 m²

Unikt lantligt paradis nära Vänern med stort garage, ljuvligt inglasat uterum och 5 rum och kök!

Välkommen till ditt drömhem i den underbara svenska landsbygden, där lugnet och naturens skönhet möter modern bekvämlighet. Denna pärla av ett hus erbjuder allt du kan önska dig för en harmonisk livsstil.

Läge:
Beläget i det idylliska lantliga området med närhet till Vänern, har du omedelbar tillgång till en av Sveriges största sjöar. Här kan du njuta av fiske, båtliv och sköna bad i kristallklart vatten, allt inom räckhåll. Den friska luften och de vidsträckta vyerna över landskapet ger en känsla av frid och frihet.

Boende:
Det här hemmet har 5 rymliga rum och en välplanerad köksdel, vilket ger gott om plats för både familjen och gäster. De stora fönstren i varje rum släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en otrolig utsikt över den omgivande naturen.

Gemenskap och avkoppling:
Huset är utrustat med ett generöst inglasat uterum, perfekt för att njuta av naturen året runt. Här kan du koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder. Trädgården är en fröjd för ögat och erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter och lek.

Garage:
För den bilentusiasten eller den som behöver extra förvaringsutrymme finns det ett stort garage som rymmer flera fordon och utrustning. Här har du plats att förverkliga dina hobbyprojekt eller skapa en verkstad.

Sammanfattning:
Denna fastighet är en dröm som blir verklighet för den som söker det lantliga livet med närhet till Vänern och samtidigt vill ha bekvämligheten av ett modernt hem. Här kan du andas in den friska luften, njuta av lugnet och äntligen bo på den plats du alltid drömt om.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska fastighet. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta lantliga paradis på nära håll!

Slutpris 1 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 33 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Brålanda
Adress Bön 301
46465 Brålanda
Slutpris 1 500 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-29
Boarea (BOA) 127 m²
Tomtareal/mark 4669 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta