Såld

Lantlig belägen villa på stor tomt med mycket möjligheter! Frändefors

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1980
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  105 m²
 • Biarea
  32 m²
 • Tomtareal/mark
  3 009 m²

Charmigt Enplanshus i Frändefors - Ditt Drömboende på Landet

Drömmer du om ett avkopplande liv på landet, omgiven av grönska och naturens skönhet? Denna underbara enplansbostad strax utanför Frändefors erbjuder dig den lantliga drömmen du alltid önskat dig. Med 4 rum och kök, rymligt garage och en stor tomt, har detta hem allt du behöver för ett bekvämt och harmoniskt boende.

Hemmet:

4 Rum och Kök: Detta rymliga hus innehåller 4 generösa rum och kök. Du kommer omedelbart att uppskatta det öppna och luftiga vardagsrummet, perfekt för umgänge och familjemiddagar.

Sovrum: Här finns redan tre mysiga sovrum, men om du vill kan det stora vardagsrummet delas av för att skapa ytterligare sovutrymme eller kanske en matsal, bibliotek eller arbetsrum.

Badrum och WC: Ett fullt utrustat badrum och en separat WC erbjuder praktiskt och bekvämt boende.

Luftigt och Ljust: Med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, kommer du att älska den ljusa och inbjudande atmosfären som detta hus har att erbjuda.

Vattenburen Värme: Huset är utrustat med effektiv vattenburen värme från en modern elpanna, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt.

Utomhus:

Rymligt Garage: Ett rymligt garage ger gott om utrymme för din bil och förvaring av verktyg och utrustning.

Stor Tomt: Den stora tomten runt huset ger dig möjlighet att odla egna grönsaker, njuta av trädgårdsarbete eller bara slappna av i den fridfulla omgivningen.

Potential i Källaren: Den oinredda källaren erbjuder möjligheter att skapa ytterligare utrymme efter dina önskemål, som ett gym, hobbyrum eller gästrum.

Omgivningen:
Denna fastighet ligger i ett pittoreskt lantligt område strax utanför Frändefors. Du kommer att kunna njuta av det bästa av landsbygdslivet samtidigt som du har bekvämt avstånd till Frändefors centrum och dess bekvämligheter.

Missa inte chansen att äga detta lantliga drömhem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur detta hus kan bli din fristad på landet. Välkommen hem!

Slutpris 1 100 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 29 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planlösning

  Planlösning

 • Oinredd källare

  Oinredd källare

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Frändefors
Område Frändefors - Snixås
Adress Snixås 305
46294 Frändefors
Slutpris 1 100 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-31
Boarea (BOA) 105 m²
Biarea (BIA) 32 m²
Tomtareal/mark 3009 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta