Såld

Smakfullt renoverat på familjära Onsjö!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1986
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  124 m²
 • Tomtareal/mark
  387 m²

Hjärtligt välkomna till Arrendegatan 12! Här möts ni av ett mycket attraktivt hus på familjära Onsjö, beläget i ett av områdets bästa lägen. Sedan ägarna flyttade in har så gott som huset genomgående renoverats till att idag vara ett stilrent och mycket trivsamt hem. Smakfullt kök, två renoverade badrum , inglasat uterum, braskamin, nytt yttertak och uppdaterade ytskikt. Huset har givits extra fin karaktär via den tillbyggda farstukvisten.

Altanen och tomten är belägen i härligt skyddat läge med sol på både fram-och baksida. Här möts ni av ett mycket familjärt boende med bl.a. fyra sovrum, två badrum, groventré in till tvättstugan och härligt vardagsrum försett med braskamin samt utgång till det rymliga uterummet, spabadet och den lummiga baksidan. På framsidan finns också en ombonad trevlig uteplats. Garage ingår dessutom i samfällighetsavgiften.

Lättskött tomt och till fastigheten hör ett praktiskt förråd. På Arrendegatan bor ni i ett lugnt, bilfritt och mycket barnvänligt område med flera lekplatser i området. Gångavstånd till förskola, skola och busshållplats.

Missa inte att kika på bostaden genom vår VR-visning som du finner i annonsen på vår hemsida.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 2 400 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Onsjö
Adress Arrendegatan 12
46241 Vänersborg
Slutpris 2 400 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-14
Boarea (BOA) 124 m²
Tomtareal/mark 387 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta