Såld

Renoverad 2-rumslägenhet med exklusiva uppgraderingar!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1981
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  75 m²

Välkommen till Granåsvägen 168 och denna enastående 2-rumslägenhet på bottenplan! Lägenheten har genomgått en omfattande renovering och är nu redo att erbjuda dig en lyxig och bekväm livsstil. Med en blandning av moderna finesser och charm, kommer denna bostad definitivt att imponera på dig och din familj. Under 2023 har både badrum, kök och alla golv bytts ut. Trevlig insynsskyddad uteplats med lättskött gräsmatta. Hörnläge och eftermiddagssol dessutom!

Denna lägenhet på Granåsvägen är perfekt för dig som söker en kombination av komfort, stil och bekvämlighet. Läget i Vargön ger dig närhet till skolor, butiker och grönområden, vilket gör den till en idealisk plats för dig och din familj.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet med alla dess finesser och bekvämligheter. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev detta hem personligen. Välkommen hem till Granåsvägen!

Slutpris 1 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 33 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vargön
Område Vargön
Adress Granåsvägen 168
46834 Vargön
Slutpris 1 000 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-09
Boarea (BOA) 75 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta