Såld

Trerumslägenhet med två balkonger!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2013
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  78,8 m²

Välkommen till Nabbensbergsvägen 4 och denna stilrena lägenhet! Trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns två rymliga balkonger, varav en inglasad. Smakfullt helkaklat badrum/tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör garage med elbilsladdare samt förråd i anslutning.

Här bor du med bekvämt avstånd in till centrum och även bussförbindelser till Trollhättan. Gångavstånd till Quality Hotel med både restaurang och gym.

Välkommen att boka in dig på visningen!

Slutpris 2 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Nabbensberg
Adress Nabbensbergsvägen 4
46240 Vänersborg
Slutpris 2 000 000 kr
Kontraktsdatum 2023-12-29
Boarea (BOA) 78,8 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta