Såld

Rymlig villa med härlig baksida!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1970
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  113 m²
 • Biarea
  108 m²
 • Tomtareal/mark
  890 m²

Letar du efter ett välplanerat rymligt hus i ett barnvänligt område? Då är villan på Lanterngatan 6 något för dig. Här bor du nämligen på en lugn gata med gångavstånd till skola och förskola. Nuvarande ägare har renoverat köket med en praktisk köksö. På övervåningen finns även 3 sovrum, goda sällskapsytor och badrum.

Källaren erbjuder också mycket gott om förvaringsutrymmen, hobbyrum, wc, tvättrum samt en klassisk gillestuga. Lättskött tomt med ett tillhörande garage och en härlig baksida med mycket sol mot väster!
För den framtida ägaren väntar nu ett rymligt och väldisponerat boende i ett attraktivt område. Här bor du med närhet till livsmedelsaffär, skola och och fina promenadstigar.

Välkommen med din intresseanmälan!

Slutpris 2 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 27 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Mariedal
Adress Lanterngatan 6
46255 Vänersborg
Slutpris 2 000 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-14
Boarea (BOA) 113 m²
Biarea (BIA) 108 m²
Tomtareal/mark 890 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta