Såld

2-rumslägenhet med villakänsla i Blåsut!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1968
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  60,5 m²

Välkommen till Duellvägen 140 och denna trevliga 2-rumslägenhet som nu väntar på ny ägare! Lägenheten är välskött och har en väldisponerad planlösning. Från både vardagsrum och sovrum finns altandörr ut till den härliga uteplatsen i västerläge.

Det som utmärker denna lägenhet är den fina tomten på baksidan och framsidan, med förhållandevis väl insynsskyddat läge, samt att lägenheten är belägen på en hörntomt.

Här bor du i en omtyckt bostadsrättsförening som just vid detta tillfälle är helt skuldfri. I avgiften inkluderas en parkeringsplats med motorvärmare. Intill entrén finns ett kallförråd!

Blåsut är ett lugnt villaområde och här bor du i en fridfull miljö med gångavstånd till skola, förskola och busshållplats. Bekvämt avstånd till centrum, tågstation och resecentrum.

Kika in denna fina lägenhet redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på vår hemsida.

Välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Blåsut
Adress Duellvägen 140
46260 Vänersborg
Pris 1 350 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-14
Boarea (BOA) 60,5 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta