Såld

Trivsamt radhus i brf-form på Onsjö!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1989-1990
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  118,5 m²

Välkommen till Hästängegatan 37 och detta barnvänliga boende i brf-form på Onsjö. Lägenheten är placerad i ett högt och trevligt läge i området. Här bor du med krypavstånd till närmsta lekplats och med två insynsskyddade uteplatser. Lägenheten består av ett entréplan med kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Vardagsrummet kan delas av så att du får ett fjärde sovrum. På övre plan finner vi tre sovrum med bra storlekar, badrum och en nyrenoverad klädkammare.

Brf Hästängen är en omtyckt förening där avgiften varit oförändrad under flera år. I området finns en fin kvarterslokal för ca 30 personer med kök, bastu och dusch. 6 st laddstationer finns i området.

Här bor du i ett bilfritt och barnvänligt område där garage och motordriven garageport inkluderas i avgiften. Närhet till fina promenadstråk, skola och förskola. Bekvämt cykelavstånd in till centrum.

Välkommen med din intresseanmälan och visning!

Slutpris 1 565 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Onsjö
Adress Hästängegatan 37
46241 Vänersborg
Slutpris 1 565 000 kr
Kontraktsdatum 2023-12-10
Boarea (BOA) 118,5 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta