Såld

Trivsam familjevilla med garage i Skogshöjden!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1989
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  122 m²
 • Biarea
  15 m²
 • Tomtareal/mark
  479 m²

Tag chansen att gå på visning till denna gedigna villa byggd -89 med tillhörande garage, där underhållet skötts väl genom åren. Fastigheten passar många skeden i livet, men kanske perfekt för dig som söker din första bostad och önskar egen trädgårdstomt, uteplatser och allt som villalivet erbjuder. Bostaden om 122 kvm har en tilltalande planlösning och inrymmer tre sovrum, ett kontor och badrum på ovanvåningen. På entréplanet återfinns trivsamma sällskapsytor, braskamin, kök, det andra badrummet och klädkammare.
Fastigheten är försedd med vattenburet värmesystem med fjärrvärme som värmekälla, indragen fiber och mekanisk ventilation med värmeåtervinning. Belägen i populärt och barnvänligt område intill barnomsorg, natur och med kort gångavstånd till sjukhuset som är en stor arbetsgivare för regionen. Tills nu har fastigheten varit uthyrd och nuvarande ägare Eidar söker nu en ny ägare.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 2 750 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sofia Arvidsson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sofia Arvidsson
4,9 / 5 30 omdömen från Hittamäklare
Sofia är en driven och jordnära person som bor i Trollhättan. Hon har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2008 och driver ERA Hus & Hem i Vänersborg och Trollhättan tillsammans med sin kollega Daniel Johansson. Verksamheten startades upp 2016 och har sedan dess utvecklats i snabb takt tillsammans med de andra härliga kollegorna.  Sofia är stolt och mån om framgången, sina kunder och kollegor! Fokus ligger alltid på kunden och hennes hjälpsamhet och omtanke leder till trygga och personliga affärer.  Varje dag har nya utmaningar, det viktigaste är att göra det bästa av situationen. Mäklartjänsten ska vara en trygg och positiv upplevelse. Hon uppmanar sig själv och sina kollegor att anpassa affären så den känns personlig och leder till bästa möjliga resultat.  Välkomna att höra av er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Skogshöjden
Adress Torngatan 75
46173 Trollhättan
Slutpris 2 750 000 kr
Kontraktsdatum 2023-12-21
Boarea (BOA) 122 m²
Biarea (BIA) 15 m²
Tomtareal/mark 479 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta