Såld

Fristående radhus med bästa solläget och garage!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  118,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till Hästängegatan 126! Ett fristående radhus i Brf Hästängen, ett av de mest barnvänliga områden i Vänersborgs kommun! Här bor ni bekvämt på 118,5 kvm, fördelat på fem rum och kök, samt två badrum, tvättstuga , två klädkammare och inglasat uterum. Ute finner man två uteplatser, varav en utanför köket med förmiddagsol och en på altanen med kvällsol, samt ett förråd och verktygsbod. På baksidan väljer ni om ni vill njuta i uterummet de ruggiga kvällarna eller på altanen i solen eller varför inte under markisen! Från altanen har ni koll på barnen när de leker på lekplatsen, mycket bekvämt.
Från Hästängen, allra längst in på Onsjö, har ni gångavstånd till skola, förskolor, närbutik öppen 24/7, närhet till enastående promenadstråk längs kanalen till Brinkebergskulle sluss med sommarcafé, samt Onsjö golfklubb och hotell med restaurang, gym och frisör.
Missa inte detta trivsamma boende, kolla in vår VR-film och boka in en visning!

Slutpris 1 100 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 26 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Onsjö
Adress Hästängegatan 126
46241 Vänersborg
Slutpris 1 100 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-18
Boarea (BOA) 118,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta