Såld

Enplansvilla på Onsjö beläget på en lugn återvändsgata!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1982
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  137 m²
 • Biarea
  42 m²
 • Tomtareal/mark
  711 m²

Välkommen till Utmarksgatan 3 och detta barnvänliga enplanshus på Onsjö som är beläget på en lugn återvändsgata. Detta är ett perfekt hus för barnfamiljen med närheten till skola och förskola. Trevlig planlösning med tre sovrum vid ena gaveln på huset. Har man behov av ett fjärde sovrum för tonåringen eller hobbyrum/lekrum finns ett rum innanför garaget. Stort plus och det som gör livet lite enklare för barnfamiljen är den praktiska groventrén och det integrerade garaget. Både köket och badrummet renoverades 2009. Lättskött tomt, altan på baksidan som är belägen i söderläge!

På Utmarksgatan bor du med gångavstånd till skola, förskola och busshållplats samt bekvämt cykelavstånd in till centrum.

Välkommen att boka in dig på visningen tisdagen den 16/1!

Slutpris 3 025 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Onsjö
Adress Utmarksgatan 3
46241 Vänersborg
Slutpris 3 025 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-27
Boarea (BOA) 137 m²
Biarea (BIA) 42 m²
Tomtareal/mark 711 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta