Såld

Gediget och smakfullt hus på hörntomt - Vargön

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1960
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  102 m²
 • Tomtareal/mark
  604 m²

Välkommen till Nygårdsvägen 21 och detta 1,5-planshus som är mycket bra beläget i ett barnvänligt och lugnt område i Vargön. Genomtänkt och välplanerad planlösning. Huset inrymmer idag tre sovrum men man kan med relativt enkla medel ändra planlösningen till fler sovrum. Stora sällskapsytor både inne och ute på den stora altanen med sol från morgon till kväll.

Här är bara att flytta in då huset smakfullt renoverats med bl a renoverat kök, nya ytskikt och badrum och nytt tak m.m. de senaste åren. Villan ligger med härligt hörnläge längst in på gatan och har ett stort inglasat uterum, spabad samt skyddad altan med eftermiddagssol!
Till fastigheten hör ett garage med stort förråd och förvaring. Driften hålls nere med en luftvärmepump samt braskamin. Här bor du med närhet till skola, förskola, affärer och busskommunikation.

Kika in huset redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan!

Välkommen att boka in dig på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 29 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planritning - Ej exakt

  Planritning - Ej exakt

 • Planritning - Ej exakt

  Planritning - Ej exakt

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning VÄNERSBORG FLISEN 7
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vargön
Område Vargön
Adress Nygårdsvägen 21
46830 Vargön
Boarea (BOA) 102 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 604 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 604 m²
Antal rum 5
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta