Såld

Fräsch 2:a på tredje våningen med balkong!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1955
 • Våning
  3 av 4
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54 m²
 • Avgift
  4 327 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Förråd, Kabel-TV

Välkommen till Bangatan 14 och denna fräscha och praktiska lägenhet om 53,5 kvm. Lägenheten inrymmer ett bra kök, vardagsrum med utgång till balkong, badrum med dusch och ett rymligt sovrum. Lägenheten har genomgående fina, nyare ytskikt och flera inbyggda garderober.

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening som erbjuder fina grönområden där medlemmarna kan njuta av sköna dagar. Bra bussförbindelser finns precis intill som tar dig enkelt till centrum och Trollhättan. Det är gång- och cykelavstånd till butiker, restauranger, sportcentrum, skolor och det mesta som Vänersborg centrum har att erbjuda!

Kika in denna fina lägenhet redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen! anmälan kan göras direkt i annonsen.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 25 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Centrum - Vänersborg
Adress Bangatan 14
462 37 Vänersborg
Våning 3 av 4
Boarea (BOA) 54 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 2 (varav 1-2 sovrum)
Månadsavgift 4 327 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Förråd, Kabel-TV

Karta