Såld

NU ÄR BYGGET AV ETAPP 2 klart - 7 av 11 är sålda i företagsparken

  • Boendeform
    Kommersiell
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    3 998 m²

Nu har vi startat nybygget av etapp 2 på Holmängen. Inflytt våren 2020. Nybyggd industribyggnad säljes separat i bostadsrättsform. Varje hall är om 95 kvm med tillhörande entresolplan om 40 kvm. Passande för t.ex. företagare. Lätt att köra in med mindre lastbil, använda hallen som lager/förvaring eller som en egen verkstad. Porten till hallen är 4,20 x 5,00 meter. Industribyggnaden är välisolerad och vinterbonad för den som vill utnyttja hallen året runt. Armerad betongplatta på mark som tål 1 000 kg per kvm. Alla hallar är separata brandceller. För låga driftskostnader ingår luftvärmepump i varje hall, Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och anslutningsavgift betald. Varje hall har en egen mätare för el. Rör för fiber är framdraget, där bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang.

Avgiften är beräknad till 3450 kr + moms per månad men kan justeras upp eller ned beroende på att alla kostnader ej är fastställda

Hela området är inhägnat och de hårdgjorda ytorna är asfalter

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 29 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning EGGEN 2
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Holmängen
Adress Kilgatan 6
46232 Vänersborg
Tomtareal/mark 3998 m² (enligt Fastighetsregistret)
Taxeringskod 411
Industrienhet tomtmark

Karta