Såld

Vacker lantidyll med sjöutsikt och egen båtplats vid Rådanesjön i södra Dalsland

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1900
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  78 m²
 • Biarea
  20 m²
 • Tomtareal/mark
  8 220 m²

Välkommen till ett litet paradis i södra Dalsland. Här finner ni en torpidyll med sjöutsikt med gamla anor från 1700-talet. Med naturen och skogen som närmsta granne. Tillgång till egen båtplats och båthus vid Rådanesjön. Fastigheten är belägen på stor naturtomt med endast 100 meter från sjön.

Huset är från sekelskiftet med tillhörande stort lantkök med köksspis, stort allrum med öppen spis och ett sovrum på andra våning. På tomten finns ett gästhus med litet kök, duschrum och sovrum. På tomten finns även en ladugårdsbyggnad. Njut av lugnet och tystnaden eller upplev skogen och naturens samspel vid denna unika fastighet.

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SKOG 1:8
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Frändefors
Område Västra Bodane - Bodanesjön
Adress Skog 211
462 97 Frändefors
Boarea (BOA) 78 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 20 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 8220 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 1-2 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta