Såld

Tvåfamiljshus i centrala Vänersborg!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1941
 • Rum
  8 rum
 • Boarea
  190 m²
 • Biarea
  98 m²
 • Tomtareal/mark
  993 m²

Välkommen till Torstenssonsgatan 10 och denna fastighet om hela 190 kvm, ett hus med många möjligheter! Entréplan inrymmer vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. På övre plan finner du kök, vardagsrum, badrum och två-tre sovrum. I källaren finns bland annat tvättstuga och verkstad. Ett perfekt flerfamiljshus för den som även vill ha ett generationsboende. Här finns möjlighet att dela av huset till två lägenheter. Hiss finns på utsidan som går upp till andra våningen till inglasat uterummet. På baksidan finns även ytterligare ett uterum. Vacker trädgård med egen damm med inplanterade fiskar och flertalet uteplatser.

Till fastigheten tillhör en lättskött tomt, stor garageuppfart, garage med plats för en bil samt förråd och växthus.

Här bor du med bekvämt avstånd till centrala Vänersborg, resecentrum och busskommunikation. I närheten finns även idrottscentrum, förskola, låg/högstadieskola samt gymnasieskola. Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning EKORREN 12
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Torpa Vänersborg
Adress Torstenssonsgatan 10
46236 Vänersborg
Boarea (BOA) 190 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 98 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 993 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 8 (varav 5-6 sovrum)

Karta