Såld

Fin trea en trappa upp!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1964
 • Våning
  1
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  71,5 m²
 • Avgift
  5 287 kr/mån
  inkl. Värme, VA och kabel-tv

Välkommen till Petersbergsvägen 49E där ni huserar på våning ett i en rymlig och stilren trea med en härlig inglasad balkong med läge in mot gården! Lägenheten utgår ifrån ett rymligt och ljust vardagsrum och här finns också ett helkaklat badrum, två fina sovrum samt ett trivsamt kök med matplats.
Från bostaden når ni busshållplats via kort promenad. Ta er in till Vänersborgs centrum eller vidare till Trollhättan med bl.a. linje 62, 65 alt. 91. Nära till matbutik och inte alltför långt bort till idrottsarenan.

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Kassaretorpet
Adress Petersbergsvägen 49E
46253 Vänersborg
Våning 1
Boarea (BOA) 71,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 287 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, VA och kabel-tv

Karta