Såld

30-talscharm på Blåsut!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1936
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  115 m²
 • Biarea
  50 m²
 • Tomtareal/mark
  1 134 m²

Välkomna till denna underbara 1½-plansvilla med källare byggd 1936. Här finns fina detaljer bevarade, kök (2012) och sällskapsytor med högt i tak. Villan ligger med mycket fin baksida med massor av sol och en klassisk "Blåsutlänga" som ger tomten en härlig karaktär. Villan värms av en luft/vattenvärmepump från 2009 som kompletteras av en täljstenskamin som även ger hög mysfaktor. Badrummen är stilrent renoverade och fiber är installerat. Villan byggdes om till stora delar under 90-talet och har idag en skön mix av äldre detaljer men med modern komfort. Här finns två uteplatser i trädgården samt en fin balkong.

Varmt välkommen på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning CITTRAN 5
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Blåsut
Adress Krypetorpsvägen 1
46260 Vänersborg
Boarea (BOA) 115 m² (enligt Enligt säljarens information)
Biarea (BIA) 50 m² (enligt Enligt säljarens information)
Boarea­beskrivning

På tomten finns fristående garage samt en härlig klassisk Blåsutlänga med vedförråd, förvaring för redskap och snickarbänk.

Tomtareal/mark 1134 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 3-4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta