Såld

Torpavägen 52

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1945
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  134 m²
 • Biarea
  80 m²
 • Tomtareal/mark
  802 m²

Välkommen till Torpavägen 52 och denna rymliga, gedigna och välskötta villa. Huset inrymmer bland annat ett inbjudande vardagsrum med braskamin, 4 sovrum, smakfullt renoverat kök, 2 fina badrum, bergvärme och generösa förvaringsytor samt gillestuga i källarplanet. Huset har en härlig baksida med sol nästan hela dagen!
Fastigheten är bra belägen med närhet till centrum, skola, idrottsanläggning och busskommunikation. Upplev detta hus redan nu genom vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på vår hemsida!

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning BRAGE 17
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Lyckhem
Adress Torpavägen 52
46236 Vänersborg
Boarea (BOA) 134 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 80 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 802 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4-5 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta