Såld

Trea i nyskick med terrass på 55 kvm!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2020
 • Våning
  1 av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72 m²
 • Avgift
  4 231 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV (grundutbud)

Välkommen till Lantgårdsvägen 17B och denna trea i markplan, från 2019! Bostadens 72 kvadratmetrar erbjuder fina ytskikt, ett ljust och modernt kök samt en öppen och härlig känsla mellan kök och vardagsrum! Förutom det innehar bostaden en terrass på hela 55 kvadratmeter med el-styrd markis, där du kan njuta av solens strålar med vänner och familj! Egen parkering.

Här bor du med närhet till det fina naturområdet Holmängen som erbjuder fina promenadstråk in till centrum vi Skräcklan. Med egen parkering som hör till bostaden samt förråd precis utanför dörren är detta det perfekta boendet att bara flytta in och trivas! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Holmängen
Adress Lantgårdsvägen 17B
462 32 Vänersborg
Våning 1 av 2
Boarea (BOA) 72 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 231 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Kabel-TV (grundutbud)

Karta