Såld

Vacker 30-talsvilla med dubbelgarage!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1932
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  205 m²
 • Biarea
  56 m²
 • Tomtareal/mark
  1 287 m²

Välkommen till Nordkroksvägen 16 och detta ståtliga 30-talshus i mycket gott skick. Den stora uppfarten med sin prydliga plattsättning och flaggstången som är placerad framför entrén bidrar till en parkkänsla. För dig som behöver gott om plats för bilar finns här ett dubbelgarage ca (75 kvm) som är placerad under altanen.

Huset om hela 205 kvm inrymmer bland annat ett snyggt renoverat kök med braskamin och utgång till det inglasade uterummet, fyra sovrum, två badrum och gott om plats både på entréplan och övre plan för socialt umgänge.

Lättskött och vacker tomt och här finns plats för flera sittgrupper i olika väderstreck vilket gör att du kan följa solen under hela dagen.

Ta nu chansen och upplev detta pampiga hus. Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SKÄNKMAKAREN 4
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vargön
Område Vargön
Adress Nordkroksvägen 16
46830 Vargön
Boarea (BOA) 205 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 56 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1287 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta