Såld

Charmigt hus från tidigt 1900-tal med stort garage!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1916
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  85 m²
 • Biarea
  15 m²
 • Tomtareal/mark
  2 430 m²

Välkommen till Lilleskogsvägen 91 och detta trivsamma hus i Lilleskog! Här bor du i ett naturskönt område med både Halle- och Hunneberg i närheten. Den härliga tomten är hela 2 430 kvm och inrymmer förutom det stora garaget/carporten flera lekstugor samt ett trevligt spabad med både väggar och tak som skyddar mot regn och vind.

Huset inrymmer ett entréplan med kök, vardagsrum, sovrum och wc/tvättstuga. Övre plan inrymmer två sovrum och ett badrum. Bergvärmepumpen är från 2021 och badrummet är från 2017. Även tak och fönster är uppdaterade under de senaste 10 åren. Tycker du om sol kommer den rymliga altanen i söderläge att tilltala dig! Förskola , skola och livsmedelsaffär finns med bekvämt avstånd från bostaden.

Upplev detta hus redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan. Välkommen på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning HÄRVEDEN 1:3
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vargön
Område Vargön
Adress Lilleskogsvägen 91
46831 Vargön
Boarea (BOA) 85 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 15 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 2430 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 2 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta