Såld

4-rumslägenhet med två balkonger i barnvänligt område på Onsjö!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1983
 • Våning
  2 av 2
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  105 m²
 • Avgift
  6 334 kr/mån
  inkl. Värme, vatten, grundutbud tv och kallgarage i länga

Välkommen till Agnesborgsvägen 24 och denna 4-rumslägenhet om 105 kvm som inrymmer tre jämnstora sovrum, vardagsrum, kök och två badrum. Dessutom finns två balkonger på varsin sida om huset vilket gör att du kan njuta av solen under hela dagen.

Till lägenheten hör ett kallgarage med elektrisk port och ett varmförråd i länga. Här bor du i ett barnvänligt område med gott om grönytor samt krypavstånd till närmsta busshållplats. Här bor du även med gångavstånd till skola och flera lekplatser finns i närheten av bostaden. Som bostadsrättsinnehavare i föreningen kan man nyttja samlingslokal, tvättstuga, gym och bastu som finns i området.

Kika in lägenheten via VR-filmen som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan!

Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Onsjö
Adress Agnesborgsvägen 24
462 40 Vänersborg
Våning 2 av 2
Boarea (BOA) 105 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

*Uppgift om lägenhetsyta grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. HSB/bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta.

Antal rum 4
Månadsavgift 6 334 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, vatten, grundutbud tv och kallgarage i länga

Karta