Såld

Underbar villa i Öxnered!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1979
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  147 m²
 • Biarea
  32 m²
 • Tomtareal/mark
  865 m²

Nu kan vi på ERA Hus & Hem erbjuda denna fantastiska 1½-plansvilla med bra läge i populära Öxnered. Här finns ett smakfullt rymligt kök, 4 sovrum och bra sällskapsytor på både nedre och övre plan. Villan ligger med mycket fin baksida i sydväst med gott om sol och en härlig uteplats med badtunna.
Villan har vattenburen värme som kompletteras av en braskamin som även ger hög mysfaktor. Badrummen är renoverade under 2000-talet och fiber är installerat. Hus och trädgård är genomgående mycket välskött och här finns ett vidbyggt garage samt carport. Öxnereds tågstation ligger precis i närheten, perfekt för pendlaren.

Varmt välkommen på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SYLLEN 2
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Öxnered/Blåsut
Adress Stinsgatan 3
46261 Vänersborg
Boarea (BOA) 147 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 32 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 865 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta