Såld

3:a med hiss och ett av Vänersborgs bästa lägen!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1966
 • Våning
  2 av 4
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72 m²
 • Avgift
  3 553 kr/mån
  inkl. Värme och VA, kabel-tv, bredband och telefoni

Nu kan vi på ERA Hus & Hem erbjuda en mycket trivsam 3:a med hiss, härlig sjöutsikt och mycket låg månadsavgift i populära Syrenen. Här finns ett rymligt fint kök, helkaklat badrum med tvättmaskin, förvaring med klädkammare och garderober samt en härlig inglasad balkong med vidsträckt utsikt över Vänern. Möjlighet till garage.

Här bor du med strandpromenaden precis utanför dörren och med direkt närhet till vackra Skräcklan och Centrum. Missa inte vår VR-Film!

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Nordstan
Adress Kronogatan 4N
462 30 Vänersborg
Våning 2 av 4
Boarea (BOA) 72 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 3 553 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme och VA, kabel-tv, bredband och telefoni

Karta