Såld

Totalrenoverad 3-rumslägenhet med balkong i bästa solläge!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1964
 • Våning
  2 av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76,5 m²
 • Avgift
  3 627 kr/mån
  inkl. Värme, vatten

Välkommen till Roddaregatan 5b och denna trivsamma lägenhet om 76,5 kvm. Lägenheten inrymmer ett luftigt sällskapsrum med trevlig öppen planlösning mot köket. Två sovrum med generösa storlekar samt helkaklat badrum. Från det ena sovrummet når du den praktiska klädkammaren. Det som utmärker denna lägenhet är den fantastiska balkongen med fin utsikt mot Vänern och här kan du njuta av solen under hela kvällen!

Nuvarande ägare har sedan förvärvet 2017 utfört en omfattande renovering som bland annat innefattar ombyggnaden och renoveringen av kök/vardagsrum vilket blev klart 2018, ny el och uppdaterade ytskikt.

Här bor du i ett naturskönt område med närhet ner till Vänern och dess fina promenadstråk in till centrum och Skräckleparken. Resecentrum ligger också på bekvämt avstånd. Brf Illern är en omtyckt förening med god ekonomi och skötsel. Som bostadsrättsinnehavare har du möjlighet till både parkering och garage, separat kö.

Välkommen att boka in dig på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Fredriksberg
Adress Roddaregatan 5B
46235 Vänersborg
Våning 2 av 2
Boarea (BOA) 76,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3
Månadsavgift 3 627 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, vatten

Karta