Såld

Perfekt boende för barnfamiljen!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1989-1990
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  118,5 m²
 • Avgift
  6 587 kr/mån
  inkl. Garage i länga

Välkommen till Hästängegatan 37 och detta mycket barnvänliga boende i brf-form på Onsjö. Denna bostad är belägen i ett högt läge i området vilket bidrar till trevliga och framförallt insynsskyddade uteplatser. Entréplanet består av ett luftigt vardagsrum med utgång till inglasat uterum, kök som är delvis renoverat under 2021, badrum, tvättstuga/förråd. Övre plan består av tre sovrum och ännu ett badrum. Det som utmärker detta boende är dels den trevligt kuperade och skyddade tomten samt den stenlagda pergolan med utekök. För dig som vill kan man med enkla medel göra om planlösningen till ett fjärde sovrum.

På Hästängen bor du i ett bilfritt och barnvänligt område där garage med motordriven garageport ingår i avgiften. Närhet till fina promenadstråk intill kanalen, skola, förskola och busskommunikation och även bekvämt cykelavstånd till centrum.

Upplev denna fina lägenhet genom vår VR-film som ni finner genom att trycka er vidare in på vår hemsida.

Välkommen på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Onsjö
Adress Hästängegatan 37
46241 Vänersborg
Boarea (BOA) 118,5 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Uppgift om yta grundar sig på tidigare uppmätt yta. Ytan kan ha förändrats sedan dess. Bostadsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta.

Antal rum 4 (varav 3-4 sovrum)
Månadsavgift 6 587 kr/mån
Ingår i avgiften

Garage i länga

Karta