Såld

Top notch radhus med enastående uteplatser och garage!!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1985
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77 m²
 • Tomtareal/mark
  318 m²

Varmt välkommen till Mellanvägen 18! Ett välskött radhus om tre rum och kök, med det lilla extra. Här är renoveringar gjorda av bland annat köket, badrummet, byggt altan med spabad, växthus, plattsättning på framsidan och en fantastiskt anlagd trädgård som bjuder på både frukt, grönsaker och vackra blommor.
Till huset hör ett fristående förråd och garage.
I området finner ni Björkåsparken för avkoppling/fika, utflyktsmålet Halleberg eller varför inte ta en promenad/cykeltur ner till Nordkrokens badstrand!
Vargön är ett litet samhälle som har det mesta bland annat Restauranger, matbutik, cafè, vårdcentral, skolor och bra busskommunikation.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 26 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning TOPASEN 19
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vargön
Adress Mellanvägen 18
46832 Vargön
Boarea (BOA) 77 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 318 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta