Såld

Unik femrumslägenhet i centrum!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1840
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  157,5 m²

Varmt välkomna till Kungsgatan 1B och denna anrika femrumslägenhet med anor från 1800-talet! Mitt i centrala Vänersborg finner ni denna bostad som erbjuder rymd tack vare rymliga rum och högt tak samt stora fönster för ett härligt ljusinsläpp! Gemytlig innergård med grillplats, trädgårdsmöbler och grönytor. Stabil och skötsam förening med låga avgifter!

Här bor ni med närhet till allt vad Vänersborgs centrum har att erbjuda såsom restauranger och affärer. Närhet till Skräcklan med badmöjligheter och fina promenadstråk samt ett stenkast från Vänersborgs resecentrum. Det perfekta boendet för er som söker en unik bostad mitt i centrum. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Glöm inte att kolla in bostaden via vår VR-film!

Slutpris 2 850 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Centrum
Adress Kungsgatan 1B
46233 Vänersborg
Slutpris 2 850 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-31
Boarea (BOA) 157,5 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta