Såld

Härligt radhus i välskött förening

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1968
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  104 m²
 • Avgift
  5 003 kr/mån
  inkl. Värme, Vatten, Kabel-tv samt p-plats

Välkomna till Brättevägen 46, ett lugnt läge och med nära till allt. Här bor du i radhus om två våningar plus källare. Baksidan har altan i härligt sydvästläge samt egen liten trädgård med äppleträd, bärbuskar och gräsmatta. Denna lägenheten ligger med bra gavelläge vilket också ger en större tomt. I husformat, fast med bekvämligheterna av att slippa tänka på en stor del av underhållet ett hus vanligtvis medför. Låg månadsavgift!

Bostaden bistår med fräscha utrymmen i bra storlek. Badrum och gästtoalett möjliggör effektiva morgnar för familjen och altanen i väster är perfekt för lata dagar. Precis runt knuten ligger lekplatsen, perfekt för barnen!

På Lyckhem bor du med närhet till det mesta. Kort avstånd till matbutik, idrottsanläggningar och motionsspår längs bl.a. Vassbotten. Gott cykel- eller promenadavstånd till centrum för pendling eller innerstans utbud.

Välkomna att anmäla ert intresse!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Lyckhem
Adress Brättevägen 46
462 35 Vänersborg
Boarea (BOA) 104 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 5 003 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, Vatten, Kabel-tv samt p-plats

Karta