Såld

Mycket fräsch och välplanerad 3:a - Holmängen

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2019
 • Våning
  2 av 4
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72 m²
 • Avgift
  4 200 kr/mån
  inkl. fiber 100/100, fiber-Tv basutbud. värmen, vatten

Nu finns en nyproducerad och välplanerad 3:a med öppen planlösning. För familjen som söker det lilla extra. Med närhet till centrum, skolor och kommunikationer har man lika mycket närhet till Vänerns strand med fina promenadstråk och badplatser.

Lägenheten är smakfullt inredd med högt till tak, ljust trevligt kök med stort fönster samtidigt som man kan se ut när man lagar mat. Rymlig matplats. Luftigt och stort vardagsrum med utgång till stor balkong med plats för sittgrupp och njuta av solen i sydväst läge. Två rymliga sovrum och stort helkaklat badrum. Förråd intill ytterdörren samt plats för möblering vid loftgång med morgonsol. Hiss finns. Laddstolpar finns till elbilar. Fiber och Tv ingår i månadsavgiften. Även en parkeringsplats finns för varje lägenhet. Välkommen på visning till ert nya boende!

Kika in lägenheten redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 20 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Holmängen - Vänersborg
Adress Lantgårdsvägen 6D lgh 1102
462 32 Vänersborg
Våning 2 av 4
Boarea (BOA) 72 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 200 kr/mån
Ingår i avgiften

fiber 100/100, fiber-Tv basutbud. värmen, vatten

Karta