Såld

Central, välskött 2:a med balkong!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  1 av 4
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  55,5 m²
 • Avgift
  3 230 kr/mån
  inkl. Värme, VA

Välkommen till Vallgatan 24b och denna mycket trivsamma 2-rumslägenhet med bra planlösning och balkong i härligt västerläge. Lägenheten ligger en trappa upp och inrymmer bland annat ett luftigt kök, vardagsrum med plats för både tv-hörna och matsalsbord samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående välskötta ytskikt i hela lägenheten och uppdaterade vitvaror.

Lägenheten är belägen i ett mycket attraktivt och lugnt område med bekvämt avstånd till Vänerns fina strandpromenad och centrum. Ifrån tågstationen tar du dig smidigt från Vänersborg till Göteborg på ca 45 minuter.

Kika in denna fina lägenhet redan nu via vår VR-film med mätfunktion som du finner genom att klicka dig vidare in på hemsidan.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Filip Nelson

Fastighetsmäklare
Filip Nelson
5,0 / 5 8 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och kan både Vänersborg och Trollhättan. Min ambition är att med hjälp av min erfarenhet och mitt kontaktnät tryggt guida dig genom ditt livs största affär. Jag får ofta höra att jag är en trygg, flexibel och lyhörd mäklare och jag vill att både säljare och köpare inte bara ska vara nöjda, utan supernöjda efter avslutad affär. När jag inte säljer hus eller lägenheter så umgås jag med min stora familj eller engagerar mig i Vänersborg och Vargöns idrottsliv. För att bli framgångsrik som fastighetsmäklare behöver man vara en vinnarskalle och det är jag verkligen! Kontakta mig på 0768 166 222 eller skicka ett mejl på  filip.nelson@erasweden.com för ett förutsättningslöst möte så presenterar jag ERA:s unika tjänst och ger er en kostnadsfri konsultation.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Nordstan
Adress Vallgatan 24B
46231 Vänersborg
Våning 1 av 4
Boarea (BOA) 55,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 3 230 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, VA

Karta