Såld

Rymlig etta med potential mitt i Nordstan!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1961-1962
 • Våning
  5 av 5
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  41 m²
 • Avgift
  2 606 kr/mån
  inkl. värme, vatten, internet och kabel-tv

Söker du efter en 1-rumslägenhet med låg avgift och bra läge mitt i centrum? Då har du nu hittat rätt. Har du även drömmar om att renovera och sätta din egen prägel på ditt boende finns nu möjlighet då denna lägenhet har renoveringsbehov.

Lägenheten om 41 kvm inrymmer ett kök med plats för matbord, vardagsrum med fransk balkong samt badrum som är stamrenoverat 1999. Tack vare att lägenheten är belägen högst upp i fastigheten på våning 5 är det insynsskyddat samt trevlig utsikt över takåsarna i centrum.

Här bor du i ett centralt läge i en stabil förening med låg avgift och tillgång till flera uteplatser för härliga grillkvällar. Ett stenkast bort från fastigheten ligger den vackra Skräckleparken med dess fina promenadstråk längst med Vänern. Gångavstånd till shopping, restauranger och buss/tågförbindelser.

Välkommen att boka in dig på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Frida Jakobsson

Fastighetsmäklare
Frida Jakobsson
5,0 / 5 16 omdömen från Hittamäklare
Jag är en glad och positiv tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag brinner för mitt jobb och min drivkraft är att göra mina köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen, göra det lilla extra och anpassa varje affär efter kundens behov. Jag är nu inne på mitt femte år som fastighetsmäklare och tycker att det är ett stort nöje att få hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet. I min roll som mäklare är det viktigt för mig att skräddarsy och genomföra en trygg, personlig och smidig affär.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Nordstan
Adress Nygatan 20B
46230 Vänersborg
Våning 5 av 5
Boarea (BOA) 41 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 1
Månadsavgift 2 606 kr/mån
Ingår i avgiften

värme, vatten, internet och kabel-tv

Karta