Såld

Extraordinär trerumslägenhet med unika detaljer på första våning - centralt

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1840
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  91,9 m²

Nu finns en helt unik trerumslägenhet ute till försäljning. Totalrenoverad med kärlek, smakfulla detaljer och påkostad in i minsta detalj. Belägen mitt i centrala Vänersborg med en mycket trevlig innergård. Lägenheten ligger på första våningen endast en halvtrappa upp. Upplev denna fantastiska lägenhet med högt till tak och herrgårdsliknande känsla. Den kan bli din!
Utanför bostaden kan ni njuta av allt som centrum har att erbjuda som krypavstånd till restauranger, shopping, resecentrum och för att inte tala om Vänern!
Missa inte att kolla in vår VR-film med bland annat mätfunktion!

Slutpris 2 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 33 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Centrum
Adress Kungsgatan 1A
46233 Vänersborg
Slutpris 2 500 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-28
Boarea (BOA) 91,9 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta