Såld

Välskött och fin 3:a med inglasad balkong och hiss i Nordstan!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1968
 • Våning
  3 av 4
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76 m²
 • Avgift
  4 718 kr/mån
  inkl. Värme, VA, Bostadsrättstillägg, Förråd, Matkällare

Välkommen till denna ljusa och välskötta trerumslägenhet i populära Brf Cederträdet! Lägenheten bjuder bland annat på ett vackert kök, god förvaring och en inglasad balkong.
Här huserar ni på tredje plan med utsikt åt två håll och den inglasade balkongen ligger i sydostligt läge. I byggnaden finns hiss till husets alla våningar och gemensamma ytor som tvättstuga, förråd, övernattningsrum, garage, cykelförråd, matkällare och utanför går ni och sätter er och njuter i den stora lummiga innergården med flera sittplatser. Närhet finns till allt som centrum har att erbjuda och inte minst härliga Skräckleparken! Missa inte att kolla in vår VR-film med bland annat mätfunktion.
Varmt välkommen att boka in Er på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 25 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Centralt - Vänersborg
Adress Kronogatan 46B
46231 Vänersborg
Våning 3 av 4
Boarea (BOA) 76 m² (enligt Säljaren)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 718 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, VA, Bostadsrättstillägg, Förråd, Matkällare

Karta