Såld

Välskött 3:a med inglasad balkong!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1964
 • Våning
  1 av 3
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  69,5 m²
 • Avgift
  5 107 kr/mån
  inkl. .

Nu finns chansen att förvärva denna fina trerumslägenhet en halvtrappa upp i en populär förening. Till lägenheten hör förråd och p-plats!
Bostaden har många fördelar så som genomgående parkettgolv, modernt kök från Ballingslöv, inglasad balkong med vy mot gården och ett helkaklat badrum med golvvärme och ny tvättmaskin.
Här huserar ni endast minuter från allt som Vänersborg centrum har att erbjuda, samt sportarenan, skolor, matbutiker, pendelstation och busshållsplatsen ligger runt hörnet. Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophia Cyrulewski

Fastighetsmäklare
Sophia Cyrulewski
4,8 / 5 25 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Sophia Cyrulewski och blev registrerad fastighetsmäklare under 2020 och har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, då jag har tillbringat mycket tid och utfört delar av min utbildning här på ERA Hus och Hem. Jag är född och uppvuxen här i Vänersborg och det är denna stad med kringliggande områden som mitt hjärta brinner för. Under flera år av mitt vuxna liv har jag bott i olika delar av världen, vilket gett mig mycket livserfarenhet, och ett stort intresse för arkitektur. Jag talar flytande engelska och även lite rostig italienska. För mig är det en ära att få arbeta med både människor och bostäder på en och samma gång. Ingen bostadsaffär är den andra lik och det ser jag som ett nöje och väldigt lärorikt. Med positivitet, optimism och lösningsinriktning vill jag gärna ge Er det lilla extra för att ni ska bli så nöjda med Er bostadsaffär som möjligt. Jag ser fram emot att höra ifrån Er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Vänersborg
Ort Vänersborg
Område Mariero
Adress Petersbergsvägen 51B
46253 Vänersborg
Våning 1 av 3
Boarea (BOA) 69,5 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Tomtbeskrivning

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Antal rum 3 (varav 2-3 sovrum)
Månadsavgift 5 107 kr/mån
Ingår i avgiften

.

Karta