Såld

Välskött och smakfullt fritidshus med närhet till Vänern - Sikhall

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  46 m²
 • Tomtareal/mark
  2 140 m²

Välkommen till detta smakfulla fritidshus med närhet med bad i Vänern. Huset inrymmer 2 rum och kök men är ändå välplanerat med både litet kök, matplats, sovrum och badrum. Öppen planlösning med en kamin. Det är kommunalt vatten och avlopp. Lättskött stor tomt med stort altandäck delvis under tak. Perfekt för större sällskap och trevliga grillkvällar under sommaren. Friggebod och förråd och en uteplats på framsidan.
Fritidshuset ligger ca 300 meter från Vänerns strand. Ca 1 km från Sikhalls Camping med sandstrand och en liten matservering och kiosk som är öppet på sommaren. Sikhalls magasin ligger oxå i närheten med båtplatser. Det tar ca 25 minuter till Vänersborg och det är bara någon mil till både Frändefors och Brålanda samhälle. Välkommen att anmäla ert intresse.
Gå in och se vår 3D-film på huset.

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 20 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Brålanda
Adress Sikhall 150
46465 Brålanda
Boarea (BOA) 46 m²
Tomtareal/mark 2140 m²
Antal rum 2

Karta