Såld

Välkommen till Sikhall 683, en sommaridyll med utsikt mot Vänern!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76 m²
 • Tomtareal/mark
  2 664 m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna sjönära fastighet vid Sikhall. En lantlig idyll med vacker sjöutsikt mot Vänern. Huset och fastigheten har nuvarande ägare låtit renovera smakfullt och gjort en tillbyggnad.

Trädgården har man låtit tagit ner både träd och buskar samt tagit fram berg i dagen för att få mer ljusinsläpp. Tomten är stor och lättskött. Huset inbjuder till två sovrum, ett rymligt och renoverat kök. Storstuga med kamin och ett rymligt badrum. Stort inglasat uterum och flertalet uteplatser med stor altan. Uthus med verkstad och vedbod samt isolerad gäststuga med wc. Kommunalt vatten och avlopp finns och även fiber är indraget.

Gångavstånd till Sikhalls badplats och camping med servicebutik och liten matservering under sommarhalvåret. Välkommen att uppleva denna välskötta och renoverade fritidshus.

Glöm inte kika in VR-filmen genom att klicka dig vidare in på hemsidan. Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 20 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Brålanda
Adress Sikhall 683
464 65 Brålanda
Boarea (BOA) 76 m²
Tomtareal/mark 2664 m²
Antal rum 3

Karta