Såld

Ett litet paradis beläget i naturskön omgivning med närhet till Vänern!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  45 m²
 • Tomtareal/mark
  1 290 m²

Söker du ett åretrunthem med låg driftskostnad eller lyxigt sommarboende? Då har du kommit rätt. Detta hus, beläget endast 12 min bilfärd från Vänersborg och kort gångväg till badstrand, erbjuder det mesta! Nuvarande ägare har totalrenoverat hela fastigheten och tillfört ett nytt hus som stod klart 2019. Huset imponerar och andas rymd med öppen planlösning och öppet ända upp till nock. Huset innefattar kök, sällskapsrum, två sovrum, helkaklat badrum med golvvärme samt ett stort inrett loft. Stora fönsterpartier i vardagsrummet erbjuder med sitt söderläge varmt och generöst ljusinsläpp året runt. Kommunalt VA. Även förberett med VA/el för garage.

Utvändigt finns flera uteplatser på den över 100 kvm stora altanen som sträcker sig runt hela huset. Här finns även spabad och grillplats.

Här bor du i ett naturskönt område och Sikhalls badplats når du på 10 min bilfärd.

Kika in detta hus redan nu via vår VR-film som du finner om du klickar dig vidare in på hemsidan!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 27 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Frändefors
Adress Dereviken 302
46294 Frändefors
Boarea (BOA) 45 m²
Tomtareal/mark 1290 m²
Antal rum 3

Karta