Såld

Trevlig 3:a i Nordstan i populära föreningen Brf Cederträdet!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  84 m²

Välkommen till Kronogatan 48A och denna trivsamma 3-rumslägenhet om 84 kvm. Lägenheten är väldisponerad med vardagsrum, två sovrum och kök, helkaklat badrum och inglasad balkong. Fastigheten är välskött och utrustad med hissar som byttes ut 2008-2009 och stamrenoveringen av badrummet skedde 2007.

Som bostadsrättsinnehavare i föreningen har man möjlighet till garageplats i källarplanet, gemensam tvättstuga, tvättutrymme för bil samt cykelrum, hobbyrum och gästlägenhet med festlokal.

Lägenheten är centralt belägen med allt inom bekvämt avstånd. Den fina Skräckleparken ligger endast ett kvarter bort med sina fina promenadstråk längst med Vänerns kant.

Kika in denna lägenhet redan nu via vår VR-film som du finner genom att klicka dig vidare in på vår hemsida.

Vi ses på visningen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniel Johansson

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Daniel Johansson
4,9 / 5 20 omdömen från Hittamäklare
Med över 20 års erfarenhet från branschen sätter han alltid kunden i centrum och brinner för sitt arbete. Är uppvuxen i kommunen med mycket god kännedom om området. Ett stort nätverk som skapats genom goda affärer och nöjda kunder. Mycket social och hängiven person med ett stort driv och engagemang. Han vill se till att ni som säljare och köpare känner sig trygga genom hela bostadsaffären. På fritiden brukar han umgås med familj och vänner. Att sälja eller köpa sin bostad är en av de största affärerna i livet därför väljer många Daniel. Han vägleder er genom hela processen från första kontakt till slutförd bostadsaffär. Välkommen in på kontoret! Vi finns på Quality hotel i Vänersborg och på Torggatan 1A i Trollhättan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Vänersborg
Adress Kronogatan 48A
462 31 Vänersborg
Boarea (BOA) 84 m²
Antal rum 3

Karta